Моторошні пригоди Сабріни
  • 1 сезон
+2 2
Рік2018
КраїнаСША
РежисерRob Seidenglanz, Меггі Кілі, Лі Толанд Кріґер
В роляхKiernan Shipka, Ross Lynch, Люсі Девіс, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Tati Gabrielle
Тривалість1 год 0 хв
Приховати

Моторошні пригоди Сабріни

Chilling Adventures of Sabrina
У центрі сюжету, розказаного авторами серіалу «Моторошні пригоди Сабріни», знаходиться п'ятнадцятирічна дівчина, яка збирається відзначити свій шістнадцятий день народження. Ця дата повинна стати вирішальною для неї і тих, хто її оточує. Однак багато хто і не знають, що найдобріша і привітна дівчина насправді приховує чимало темних секретів.

Головна героїня народилася від батька-чаклуна, а її мати померла ще тоді, коли вона була немовлям. У підсумку це призвело до того, що Сабріна виявилася невизначеною між двома окремими частинами своєї особистості.

Сабріна живе в містечку, яке вважається центром надприродної активності. Разом з нею живуть її добродушна тітка Гільда ​​і сувора тітка Зельда, а також двоюрідний Брад Амвросій, який змушений залишатися під домашнім арештом в якості покарання за злочини, вчинені ним кілька років тому. І всі разом вони займаються магією, а навколишні про це навіть не підозрюють.

Серіал «Моторошні пригоди Сабріни» (2018) рекомендуємо дивитись в українському перекладі всім шанувальникам цікавих жахів з елементами детективу та драми. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}