За мрією
  • HD 1080p
  • 2018
-1 1
Рік2018
КраїнаВелика Британія, США
РежисерМакс Мінґела
В роляхЕль Фаннінґ, Агнешка Гроховска, Archie Madekwe, Златко Бурич, Міллі Бреді, Vivian Oparah
Тривалість1 год 33 хв
Приховати

За мрією

Teen Spirit
Музично-драматичний фільм «За мрією» знайомить нас з дівчиною на ім'я Вайолет. Вона молода і дуже амбітна. Але вона також і вельми соромлива. І ці риси характеру намагаються примиритися в її особистості. Вайолет живе невеликому провінційному містечку Європи, але мріє про зовсім інше життя. Їй не подобається тиша і спокій. Їй хочеться нових емоцій і вражень.

Героїня щиро мріє втекти з похмурого оточення і зруйнованого сімейного життя. І тому Вайолет хоче стати поп-співачкою. Однак в музичній індустрії занадто велика конкуренція, тому її шанси дуже малі. Незважаючи на це, героїня не збирається здаватися. Вона слідує за своєю мрією.

Вайолет стає підопічною одного не найвпливовішого наставника. Однак саме він допомагає їй взяти участь в популярному міжнародному конкурсі, який призначений для молодих виконавців. Попереду на неї чекає перевірка на талант, амбіції, рішучість і чесність.

Дивіться музично-драматичний фільм «За мрією» українською на сайті онлайн, і ви зможете дізнатися, чи здатна головна героїня досягти бажаної мети.


{changeskin}