Секрети домашніх тварин
  • HD 1080p
  • 2016
+142 178
Рік2016
КраїнаСША, Японія
РежисерКріс Рено, Ярроу Чейні
В роляхЛуї Сі Кей, Ерік Стоунстріт, Кевін Гарт, Дженні Слейт, Еллі Кемпер, Альберт Брукс, Лейк Белл, Ганнібал Баресс, Кріс Рено, Стів Куґан
Тривалість1 год 26 хв
Приховати

Секрети домашніх тварин

The Secret Life of Pets
Мультфільм «Секрети домашніх тварин» онлайн розповість нам про цуценя на ім'я Макс, якого підібрала миловидна дівчина з Нью-Йорка. Тваринка стала найщасливішою в світі. Песик настільки сильно любив свою господиню, що чекав її з ранку і до вечора під дверима, тужливо вслухаючись в будь-який шурхіт в коридорі.

І ця його собача відданість не раз ставала приводом для сміху у інших домашніх тварин, які, на відміну від Макса, не втрачали часу дарма. Як тільки їх господарі виходили за двері, вони одразу починали жити собі на втіху, використовуючи для цього найдивніші кухонні предмети або смачну їжу з холодильника. І тільки один Макс не відходив від дверей ні на крок, адже він сподівався, що його господиня передумала і повернеться додому вже зараз, а не тоді, коли сонце схилиться до заходу.

І одного разу вона дійсно повернулася раніше, але зовсім не для того, щоб скоріше побачитися з Максом. Просто дівчина привела з собою величезного і кудлатого пса на ім'я Дюк, який повинен буде стати новим другом для її колишнього улюбленця. Але це настільки сильно розчарує Макса, що він тут же зненавидить бездомного, з яким тепер змушений ділити любов господині. І ця ворожнеча двох домашніх тварин стане початком захоплюючих і дивовижних пригод у великому місті.

Тому без вагань запрошуємо вас дивитися сімейний мультфільм «Секрети домашніх тварин» (2016) українською мовою онлайн. Бажаємо гарного перегляду у сімейному колі!


{changeskin}