Офісний розковбас
  • HD 1080p
  • 2018
0 2
Рік2018
КраїнаСША
РежисерЛін Одінг
В роляхБрентон Туейтс, Джейн Леві, Каран Соні, Закарі Левай, Грегг Генрі, Курт Фуллер, Йен Гардінг, Сем Дейлі, Алан Річсон, Корі Вінстон
Тривалість1 год 28 хв
Приховати

Офісний розковбас

Office Uprising
Хто сказав, що життя звичайного офісного клерка - це сіра і безпросвітна нудьга?! Адже якщо його начальник буде всіма силами прагнути підвищити працездатність своїх підлеглих, тоді він зуміє урізноманітнити будні не тільки клерків, але і свої теж. Так що всім шанувальникам запальних комедій точно сподобається дивитися фільм «Офісний розковбас» онлайн.

Він очолює багатомільйонну корпорацію вже давно, але весь цей час його сильно турбує працездатність власних підлеглих. І хоча за весь час свого існування компанія ще жодного разу не була на подібному піку підйому, але чоловікові все одно мало досягнутих цілей. Тому одного разу він приніс в головний офіс якийсь енергетичний напій, здатний істотно підняти працездатність співробітників. Але замість обіцяного продавцем припливу сил всі офісні працівники раптом перетворюються в ледачих амеб, які всіма силами почнуть уникати виконання своїх основних робочих обов'язків. І тепер вся робота ляже на плечі того телепня, який кожен день примудряється спізнюватися на свою роботу. Ось і на цей раз він прийшов настільки пізно, що не встиг випити енергетичний напій і залишився працездатним і дуже здивованим.


{changeskin}