Форсаж: Гоббс та Шоу
  • HD 1080p
  • 2019
+12 14
Рік2019
КраїнаСША
РежисерДевід Лейтч
В роляхДвейн Джонсон, Джейсон Стетем, Ідріс Ельба, Ванесса Кірбі, Гелен Міррен, Ейса Гонсалес
Тривалість2 год 17 хв
Приховати

Форсаж: Гоббс та Шоу

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Брікстон - надлюдина та герой фільму «Форсаж: Гоббс та Шоу». Він володіє унікальними здібностями. Завдяки генетичним мутаціям, він зміг збільшити свої фізичні показники в десятки разів. Ставши потужним і невразливим створінням, він вирішив напасти на всю країну, щоб захопити владу над мирним населенням, знищивши кілька сотень людей. Уряд не може впоратися зі злочинцем. Ні поліцейські, ні досвідчені агенти ФБР не здатні вистежити бандита і розправитися з ним. Тоді на допомогу приходить спеціальний агент Люк Гоббс. Але навіть він не може самостійно зловити лиходія. Тому йому доводиться просити про допомогу відомого злочинця Деккарта Шоу.

Чоловіки давно є заклятими ворогами, але задля блага рідної країни готові попрацювати разом. Тепер їм належить виконати небезпечну місію по затриманню підступного мутанта, що володіє надлюдською силою і витривалістю. Ситуація загострюється тим, що герої фільму «Форсаж» не завжди можуть знайти спільну мову, і досить часто їх конфлікти переростають в жорстокі спроби вбивства. Так чи зможуть вони спрацюватися і знешкодити злодія?

Полюбляєте круті, яскраві та ефектні бойовики, тоді рекомендуємо вам дивитися фільм «Форсаж: Гоббс та Шоу» онлайн українською. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}