Мистецтво обману
  • HD 1080p
  • 2019
+1 5
Рік2019
КраїнаСША
РежисерМетт Азелтон
В роляхAris Alvarado, Фернанда Андраде, Tim Bader, Джо Букаро III, Rod Chaouqi, Ray Ray Chase
Тривалість1 год 40 хв
Приховати

Мистецтво обману

Lying and Stealing
Головний герой фільму «Мистецтво обману», на ім'я Іван, з дитинства мріяв виїхати з Росії в сполучені штати Америки. Подорослішавши, він отримав візу і щасливий сів на літак. Але приїхавши в Лос-Анджелес, він усвідомив, що всі уявлення про прекрасне життя - одна велика брехня, яку впихали в голови громадян. Введений в оману, він міг знайти роботу лише серед робітничого класу. Але бути рабом американського суспільства, отримуючи за це гроші, не мало сенсу. У Вані тепер було два виходи: перший - почати красти, другий - змиритися.

Через деякий час, колишній мігрант став досвідченим шахраєм. Він обожнював красти рідкісні речі, що мають захмарні ціни. Хлопчина працював на віллах багатіїв, і не залишав абсолютно ніяких слідів. Заробивши купу грошей, він збирався осісти, залишивши незаконний промисел, але на останньому завданні зустрів юну особу Елізабет. Дівчина виявилася актрисою, з головою, яка загрузла в боргах. Її минуле було вельми сумнівним і викликало у новоспеченого хлопця тисячі питань. Але раптово спалахнула любов. Він зважився заради неї на останнє великомасштабне пограбування, яке б покрило всі її боргові зобов'язання.

Полюбляєте гарні комедії поєднані із криміналом, тоді рекомендуємо вам дивитися фільм «Мистецтво обману» онлайн українською. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}