Мара
  • HD 1080p
  • 2018
0 0
Рік2018
КраїнаВеликобританія, США
РежисерКлайв Тонг
В роляхОльга Куриленко, Крейг Конуей, Хав'єр Ботет, Розі Феллнер, Ленс Е. Ніколс, Макензі Імсанд, Тед Джонсон, Мітч Ікінс, Мелісса Болона
Тривалість1 год 40 хв
Приховати

Мара

Mara
Кейт Фуллер - співробітниця правоохоронних органів. Їй доручають найскладніші та навіть безнадійні справи, з якими дівчина успішно і методично справляється. Так було до тих пір, поки Кейт не доручили справу про вбивство чоловіка середніх років. На думку фахівців, нещасний став жертвою власної дружини, яка забила його уві сні. Версія здається логічною і обґрунтованою. Залишилося дочекатися, коли свідок підтвердить робочу версію слідчого.

Свідком є восьмирічна Софі. Дитина розповідає Кейт моторошні таємниці своєї сім'ї. Спочатку героїня не вірить розповідям дівчинки, списуючи їх на потрясіння та бурну дитячу фантазію. Але поступово Фуллер охоплює страх, адже вона помічає у себе симптоми «одержимості» демоном, що вбиває людей уві сні. Від темної сили страждає і маленька Софі. Тепер слідчий має знайти спосіб позбутися від монстра до того, як вона чи Софі заснуть назавжди.

Фільм «Мара» (2018) рекомендуємо дивитися із українським перекладом любителям трилерів з елементами містики. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}