Оверлорд
  • HD 1080p
  • 2018
+2 2
Рік2018
КраїнаСША
РежисерДжуліус Ейвері
В роляхВайатт Расселл, Джон Магаро, Йохан Філіп Асбек, Букем Вудбайн, Матільда Оллів'є, Йен де Кестекер, Адам Коллінз, Джейкоб Андерсон, Йован Адепо, Гелен Кардона
Тривалість1 год 50 хв
Приховати

Оверлорд

Overlord
Події фантастичного фільму жахів «Оверлорд онлайн» відбуваються в 1944 році. Йде Друга світова війна. Двоє американських десантників висаджуються в Нормандії. Сільська місцевість, у якій вони опинилися, окупована фашистами. У солдатів - особлива місія. Вони повинні знищити німецьку радіомачту, щоб вороги не могли за її допомогою подавати сигнали. Якщо мачту зламають, тоді операція «Оверлорд» буде проведена успішно. Союзники зможуть перетнути Сену, звільнити Париж від окупації і просунутися до кордону Франції і Німеччини.

Але, виконуючи завдання, десантники несподівано трапляють на результат експериментів німецьких вчених, завдяки яким в селі тривалий час відбуваються дивні і навіть загадкові події. Містичних супротивників німці збираються виставити проти своїх ворогів. Якщо з самими нацистами можна впоратися за допомогою зброї, то проти їх експериментів американські солдати виявляються абсолютно безсилими. Проте, герої приймають рішення розібратися в тому, що відбувається, щоб зрозуміти, чи можна здолати паранормальних ворогів власними зусиллями.

Фільм «Оверлорд» рекомендуємо дивитись в українському перекладі шанувальникам трешових хоррорів з елементами екшену. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}