Як Грінч викрав Різдво
  • HD 720p
  • 2000
+4 4
Рік2000
КраїнаСША
РежисерРон Говард
В роляхДжим Кері, Тейлор Момсен, Джеффрі Тембор, Крістін Баранські, Білл Ірвін, Моллі Шеннон, Клінт Говард, Джош Райан Еванс, Мелінда Стерлінг
Тривалість1 год 44 хв
Приховати

Як Грінч викрав Різдво

Душевний і добрий фільм «Як Грінч викрав Різдво» онлайн - це справжнє диво для маленьких і великих глядачів.

Колись у веселому і безтурботному місті Хтовську жив зелений і не гарний зовні чоловік на ім'я Грінч. Він не відрізнявся особливою добротою та люб'язністю, а також люди міста чомусь постійно обходили його стороною. Тому одного разу Грінч вирішив піти з міста та оселився на найвищій горі далеко від Хтовська. Він сподівався, що без людей, їх сміху і позитивних емоцій його настрій покращитися, але як тільки в місті наступала пора веселощів, Грінч не міг заснути від постійного шуму і пісень. І особливо зелений та потворний відлюдник ненавидів Різдво, адже в той день барометр надій, мрій і доброти в Хтовську просто зашкалював.

Тому одного разу Грінч вирішив викрасти це зимове свято, щоб нарешті помститися жителям міста і позбавити їх радості та подарунків. І хоча йому вдасться втілити задуману підступність в життя, незабаром у Грінча з'явиться новий друг, який не злякається зовнішнього каліцтва відлюдника. Маленька дівчинка з величезними блакитними очима свято впевнена в тому, що злість і холоднокровність Грінча - це всього лише маска. А під нею весь цей час ховається добродушний, хороший і доброзичливий чоловік, якого просто ще ніхто не любив.


{changeskin}