Брекзит
  • HD 1080p
  • 2019
+13 19
Рік2019
КраїнаВеликобритания
РежисерТобі Хейнс
В роляхБенедикт Камбербетч, Сара Белчер, Малкольм Фріман, Люсі Расселл, Oliver Birch, Ross Hatt, Ліз Вайт, Simon Paisley Day, Джон Геффернан, Лі Бордман
Тривалість1 год 32 хв
Приховати

Брекзит

Brexit: The Uncivil War
Дія розгортається в 2016 році. Британія вважає себе самостійною державою, якій не варто нав'язувати чужі порядки і правила. Саме тому уряд приймає рішення провести референдум про вихід з Євросоюзу. Мало хто знає, що це не спонтанне рішення, а чітко спланована операція і що результат референдуму вже був вирішений наперед.

Все завдяки головному герою. Він людина, яку ніхто ніколи ніде не бачив і не чув. Не в прямому сенсі звичайно, а в плані політичних амбіцій. Такий собі сірий кардинал з народу. Він провів свою агітацію, зумів правильно вибудувати слоган і донести до людей, наскільки невигідно їм бути в складі Євросоюзу. Його програма була прийнята і почута. Всі хто брали участь в мітингах, були зачаровані тим, що відбувається. Вони точно знали, що все, що відбувається має правильну мету.

Сам герой не поспішав нічого змінювати у своєму житті, але любив брати участь в житті інших. Дарувати людям вагомі аргументи, щоб ті робили правильний вибір. Чим же обернуться для англійця той рік і ті події, як завершився референдум, і яка була подальша доля героя, можна дізнатися вже зараз. Сюжет заснований на реальних подіях. Тому запрошуємо вас дивитися фільм «Брекзит» (2019) українською мовою онлайн. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}