Ласкаво просимо до Акапулько
  • HD 1080p
  • 2019
+1 3
Рік2019
КраїнаБолгарія, Мексика, США
РежисерГільєрмо Іван
В роляхВільям Болдуін, Майкл Медсен, Бредлі Грегг, Ана Серраділья, Майк Кінгсбакер, Анна Лаєвская, Гільєрмо Іван, Зек Роуз, Гільєрмо Гарсія, Марія Єлєна Ередія
Тривалість1 год 30 хв
Приховати

Ласкаво просимо до Акапулько

Welcome to Acapulco
Стільки шансів ніколи в житті ще не було. Сьогодні він розуміє, якщо встигне приїхати в пункт призначення і презентувати свій найграндіозніший проект, то можливо саме йому і віддадуть необхідний тендер. Щоб виграти грошові винагороди, необхідно правильно скласти презентацію і для цього у чоловіка є трохи часу. Він все розрахував від польоту до приземлення. Кожна його хвилина була на вагу золота, і це стало головним критерієм в підготовці його бізнес˗плана.

Що пішло не так, він не зумів зрозуміти вчасно. Несподівано після приземлення прокинувся в барі з фатальною красунею, а у нього на хвості ціла гвардія поліції і бандитів. Перший день випав з пам'яті, але, мабуть, він був найважливішим в його житті. Незабаром з'ясовується, що герой нічого протизаконного не зробив, але став свідком того, чого не повинен був бачити і випадково прихопив те, що йому не належить.

Тепер це щось намагаються у нього забрати. Якщо він вчасно згадає всі деталі тієї угоди, то стане свідком змови і зможе вписати своє ім'я в історію. Питання лише - яку ціну він готовий заплатити за свій тріумф і викриття або взяти за своє мовчання? Ось що цікаво всім, хто женеться за ним.


{changeskin}