Лондонські поля
  • HD 1080p
  • 2018
+5 5
Рік2018
КраїнаВеликобританія, США
РежисерМетью Каллен
В роляхЕмбер Герд, Джим Стерджесс, Тео Джеймс, Біллі Боб Торнтон, Джеймі Александер, Кара Делевінь, Джемма Чан, Джейсон Айзекс, Лілі Коул, Генрі Гаррет
Тривалість1 год 47 хв
Приховати

Лондонські поля

London Fields
Колись давно вона побачила вперше своє майбутнє і з того часу більше ніколи не думала про те, що ж її чекає. Бути ясновидицею дуже непросто. Біди чужі і неприємності завжди псують настрій, тим більше якщо ти їх шукаєш за деякий час до того як вони трапляються. Запобігти нічому не можеш, але знаєш правду. Так з цим і живеш.

Сьогодні у неї було видіння, про яке краще їй було б не знати. Героїня з'ясувала, що вона помре зовсім скоро. Хто її вб'є, теж знала. Відразу після цього видіння змінила стиль життя не на краще. Але вже дуже скоро вона змогла зрозуміти, що її майбутнє зовсім не таке вже й погане, якщо опустити момент смерті. Завела собі відразу двох коханців, один з яких і буде її вбивцею.

Як це позначиться на подальшій ситуації і чи зуміє героїня щось змінити, щоб вижити, незрозуміло. Немов знаючи, що в цю клітку з тиграми заходити не можна, вона навмисне туди заходить і дражнить їх. Рано чи пізно хлопці дізнаються про те, що вони не єдині в її житті. Як це відіб'ється на відносинах, невідомо, як і невідомо, чи стане її зрада причиною для розриву з ними.

Запрошуємо дивитися фільм «Лондонські поля» (2018) українською мовою онлайн на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}