Пташиний короб
  • HD 1080p
  • 2018
+8 16
Рік2018
КраїнаСША
РежисерСюзанн Бір
В роляхСандра Баллок, Сара Полсон, Роза Салазар, Джон Малкович, Давід Дастмалчян, Парміндер Награ, Машин Ган Келлі, Джекі Вівер, Ліл Рел Хаурі, Треванте Роудс
Тривалість2 год 3 хв
Приховати

Пташиний короб

Bird Box
Фільм «Пташиний короб» онлайн розполвідає пр світ, повний радості і щастя. Але тільки у мріях героїні та її п'ятирічних діточок. Вона мама близнят. У них немає агресії, печалі і розчарування. Мати змогла вдихнути в них все, що було важливо для того щоб вони теж були щасливі. Це безхмарне існування розвіяло безглузда випадковість.

Що сталося зі звичним світом людей, ніхто так і не зрозумів. Люди стали гинути немов мухи, а ті, що вижили заразилися геном агресії і навмисно почали винищувати один одного. Це все перетворилося в якусь справжню катастрофу вселенського масштабу. Бачити це і залишатися нормальною, здоровою людиною було неможливо. Щоб врятувати себе і дітей, героїня все кинула і тут же поспішила на пошуки дива.

Десь там, далеко від цивілізації є громада. Вона немов фортеця, майже нікого не впускає в свій світ. Світ, який зумів уціліти від насильства і зла. Це єдиний острівець надії, де можна знайти порятунок, але як туди потрапити? Пробиваючись крізь тих, кого охопила люта ненависть, крізь перешкоди і зло, мати поспішає врятувати своїх малят і дістатися до пункту призначення. Її врятує тільки віра в себе і вміння концентрувати увагу правильно, не дивлячись на всі сторони. Варто обернутися або піддатися на провокацію всі старання можу звестись нанівець. Що ж буде далі? Ви зможете дізнатися, якщо почнете дивитися фільм «Пташиний короб» (2018) українською мовою онлайн на нашому сайті. Бажаємо приємного прегляду!


{changeskin}