Світ Юрського періоду 2
  • HD 1080p
  • 2018
+2 2
Рік2018
КраїнаСША, Іспанія
РежисерХуан Антоніо Байона
В роляхКріс Претт, Брайс Даллас Говард, Тед Левайн, Джефф Голдблюм, Тобі Джонс, Джеймс Кромвелл, Б.Д. Вонг, Рейф Сполл, Даніелла Пінеда, Джастіс Сміт
Тривалість2 год 8 хв
Приховати

Світ Юрського періоду 2

Jurassic World: Fallen Kingdom
Фільм «Світ Юрського періоду 2» - продовження захоплюючого фантастичного блокбастера, події якого розгортаються через кілька років після подій першої частини фільму. Жахливий інцидент, який стався в сучасному розважальному центрі з розведення динозаврів, привів до того, що парк закрили. Але бізнесменів, як правило, не зупинить ніщо на шляху до збагачення. Сучасна корпорація відкриває новий парк і вкладає неймовірну суму грошей на створення нових, більш розумних і швидких доісторичних ящерів. Навіть незважаючи на те, що новий центр був оснащений за останнім словом техніки, це не скасовувало людського фактора, який, як правило, грає основну роль в безпеці. Після того, як один з охоронців забуває закрити клітку тиранозавра, в парку починається справжній хаос в розпал туристичного напливу. Розумній рептилії вдається звільнити своїх побратимів, тим самим зануривши весь острів в жах. Виправити ситуацію мають намір справжні професіонали з вивчення поведінки і звичок ящерів, яким вже доводилося зустрічатися з подібним.

Запрошуємо дивитися фільм «Світ Юрського періоду 2» (2018) українською мовою онлайн на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}