Людина-мураха та Оса
  • HD 1080p
  • 2018
+7 7
Рік2018
КраїнаСША
РежисерПейтон Рід
В роляхПол Радд, Еванджелін Ліллі, Майкл Пенья, Волтон Гоггінс, Боббі Каннавале, Джуді Грір, Ті Ай, Давід Дастмалчян, Ганна Джон-Кеймен, Еббі Райдер Фортсон
Тривалість2 год
Приховати

Людина-мураха та Оса

Ant-Man and the Wasp
Супергеройський фільм від Marvel Studios «Людина-мураха та Оса» - це перше продовження картини «Людина-мураха». У центрі історії знаходиться Скотт Ленг, той самий Людина-мураха, який нарешті заслужив своє право опинитися в команді Месників. Але, як виявилося, дуже складно одночасно виконувати обов'язки супергероя і батька. Тому Скотт, бажаючи бути ближче до своєї дочки, вирішує залишитися в рідному Сан-Франциско. Однак все перевертається з ніг на голову в той момент, коли доктор Хенк Пім звернувся за допомогою до нашого героя. Вчений попросив Скотта приєднатися до нової, по-справжньому небезпечної місії, від успіху якої залежить доля людства. Ленг погоджується допомогти в нейтралізації підступного і могутнього ворога людства. Ну а в цій непростій справі герою допомагатиме нова напарниця - Оса.

Запрошуємо дивитися фільм «Людина-мураха та Оса» (2018) українською мовою онлайн на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}