Тупий та ще Тупіший
  • HD 720p
  • 1994
+68 90
Рік1994
КраїнаСША
ЖанрКомедія
РежисерПіттер Фарреллі, Боббі Фарреллі
В роляхДжим Керрі, Джеф Деніелс, Лорен Холлі, Майк Старр, Карен Даффи, Чарльз Роккет, Вікторія Роуелл, Джо Бейкер, Хенк Брандт, Тері Гаррі
Тривалість1 год 50 хв
Приховати

Тупий та ще Тупіший

Dumb & Dumber
Комедія «Тупий та ще тупіший українською» з Джимом Керрі в головній ролі. Два кращих друга Ллойд Крісмас і Гаррі Данн намагаються повернути втрачену валізу дівчині на ім'я Мері. Насправді кейс набитий грошима спеціально був залишений і призначався викрадачам її чоловіка. Ллойд, по вуха закоханий в Мері, готовий перетнути всю Америку щоб знову її побачити. Гаррі кидає всі справи, щоб допомогти другу дістатися в Аспен. Роблять це вони на машині «вівчарці» два невдахи, переповнені благородним наміром повернути втрачене, навіть не підозрюючи, що в кейсі знаходяться гроші. Всю дорогу їх супроводжую божевільні та безглузді ситуації. Під час бійки валіза випадково відкривається, і хлопці розуміють, що весь цей час вони везли цілий статок.

Запрошуємо дивитися справжню класику комедійного жанру, фільм «Тупий та ще Тупіший» (1994) українською мовою онлайн на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}