Монстри на канікулах 3
  • HD 1080p
  • 2018
+32 48
Рік2018
КраїнаСША
РежисерДженнді Тартаковські
В роляхМел Брукс, Адам Сендлер, Селена Гомес, Енді Семберг, Кетрін Ган, Френ Дрешер, Стів Бушемі, Девід Спейд, Тара Стронг, Кіген-Майкл Кі
Тривалість1 год 37 хв
Приховати

Монстри на канікулах 3

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation / Монстри на канікулах 3: Море кличе / Готель Трансильванія
Сюжет анімаційного фільму «Монстри на канікулах 3 онлайн» розгортається навколо графа Дракули. Раніше він ніколи не скаржився на самотність. Однак з тих пір як його донька Мевіс вийшла заміж і народила сина, Дракула занудьгував. Тепер овдовілий вампір намагається знайти собі нову пасію, використовуючи мобільні додатки. Мевіс, в свою чергу, наполягає на тому, щоб батько відпочив і розвіявся. Піддавшись на вмовляння дочки, Дракула бере своїх друзів і вирушає в морський круїз розкішним лайнером. Тут вампіра чекає купа розваг на вибір: дивовижні екскурсії, релаксуючі ванни. Незабаром Дракула закохався в капітана корабля, цікаву та чарівну Еріку. Однак вампір і уявити собі не міг, хто ця дівчина насправді. Виявляється, що Еріка зберігає жахливий секрет, який ставить під загрозу зникнення всіх монстрів.

Мультфільм «Монстри на канікулах 3» (2018) рекомендуємо дивитись в українському перекладі всім любителям попередніх частин. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}