Аладдін
  • HD 1080p
  • 2019
+7 11
Рік2019
КраїнаСША
РежисерҐай Річі
В роляхВілл Сміт, Мена Массуд, Наомі Скотт, Марван Кензарі, Навід Негабан, Назім Педрад
Тривалість2 год 8 хв
Приховати

Аладдін

Aladdin
Аладдін родом з простої сім'ї. На прожиток він заробляв дрібним злодійством. Допомагала йому в цьому маленька мавпочка. Чергова справа закінчилося для героя зустріччю з прекрасною дівчиною. Юнак закохався в неї з першого погляду. Але, як це часто буває, вона зовсім не його статусу.

Жасмін - принцеса. Вийти заміж вона може тільки за принца. Аладдін, звичайно, не може переписати історію свого життя і правду про походження. Але може тимчасово прикинутися представником королівської крові, щоб підкорити серце коханої. А потім щось придумає і якось викрутиться...

А в цей час візир Джаффар може думати тільки про чарівну лампу. Ця стародавня річ допоможе йому стати володарем всього світу. Згідно з легендою зберігається цей артефакт в печері. Потрапити туди може тільки одна людина. І цією людиною виявиться не хто інший, як Аладдін. Сам же він і не підозрює, якою особливістю володіє і в чому сила цього загадкового предмету.

Захоплюєтеся фентезійними і казковими сюжетами, тоді фільм «Аладдін» 2019 українською зможе вас порадувати гарною історією. Бажаємо приємного та цікавого перегляду!
{changeskin}