Фаворитка
  • HD 1080p
  • 2018
0 0
Рік2018
КраїнаІрландія, Великобританія, США
РежисерЙоргос Лантімос
В роляхОлівія Колман, Рейчел Вайс, Емма Стоун, Джо Елвін, Ніколас Холт, Емма Делвс, Фей Дейвней, Пол Суейн, Дженніфер Вайт, Ліліроуз Стівенс
Тривалість2 год
Приховати

Фаворитка

The Favourite
Дія біографічної драми «Фаворитка онлайн» розгортається на початку 18-го століття. Англія і Франція ведуть один з одним жорстоку кровопролитну війну. На чолі Англії стоїть остання представниця династії Стюарт Анна. Завдяки їй Англія розширила свої території і стала називатися Великою Британією. Але слабке здоров'я не дозволяє Ганні повністю віддатися державній службі, і найчастіше важливі рішення приймає її подруга Сара - знаменита герцогиня Мальборо, яка не пропускає нагоди зміцнити своє становище у владі.

Користуючись цим, Сара бере до двору бідну родичку: служницю Ебігейл. Для дівчини це шанс повернутися до свого аристократичного коріння. Скромна і розумна Ебігейл привертає увагу королеви Анни і починає користуватися її прихильністю, а незабаром і зовсім стає їй незамінною помічницею в державних справах. Згодом Сара не помічає того, що її бідна родичка повільно, але вірно починає витісняти її з насидженого місця. А незабаром нова фаворитка і зовсім відправляє Сару у відставку, і горе тому, хто опиниться у неї на шляху!

Рекомендуємо дивитися фільм «Фаворитка» (2018) українською мовою онлайн всім шанувальникам історичних та біографічних драм. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}