Аксель
  • HD 1080p
  • 2018
+2 4
Рік2018
КраїнаСША
РежисерОлівер Дейлі
В роляхТомас Джейн, Беккі Джи, Тед МакГінлі, Алекс Нюстадтер, Домінік Рейнс, Ерік Етебарі, Алекс МакНіколл, Доріан Кінгі, Патрісія де Леон
Тривалість1 год 38 хв
Приховати

Аксель

A-X-L
Молодий хлопець на ім'я Майлз захоплюється екстремальними поїздками на спортивному мотоциклі. Тренується він зазвичай в безлюдних пустельних місцях далеко від людей. Одного дня він знаходить завалений мотлохом незрозумілий і незвичайний механізм. Незвичайний він тим, що це робот-собака одночасно.

Поступово Майлз починає розуміти, що знайдений ним механізм має інтелект, який постійно розвивається, має почуття, і найголовніше швидко прив'язується до нього. Одночасно зі своєю активацією Аксель, так звуть цього чудо-пса, з'явився на радарах військових, які його і втратили. Аксель є потужню та багатофункціональною зброєю, яку вони хочуть повернути назад.

Майлз показує свого нового друга, а саме так він тепер відноситься до Акселя, своїй дівчині і своєму батькові. Вони радять позбутися від цієї небезпечної на їх погляд знахідки. У свою чергу військові приступили до активних пошуків своєї розробки, і навіть відправили на пошуки озброєний загін. Але штучний інтелект Акселя занадто швидко розвивається, і вони з Майлзом занадто швидко прив'язуються один до одного щоб розлучитися. Їхня дружба має подолати безліч випробувань, щоб уберегтися самим, і не підставити під неприємність близьких.


{changeskin}