Смертні машини
  • HD 1080p
  • 2018
+3 5
Рік2018
КраїнаНова Зеландія, США
РежисерКрістіан Ріверс
В роляхГера Хілмар, Г'юго Вівінг, Джихе, Роберт Шіен, Стівен Ленг, Лейла Джордж, Френкі Адамс, Карен Пісторіус, Ендрю Лііз, Колін Семон
Тривалість
Приховати

Смертні машини

Фільм «Смертні машини онлайн» розповідає про мегаполіси-гіганти, які хаотично рухаються в просторі. Вони щоразу поглинають маленькі міста. Це не заради забави, заради ресурсів. Отже, вижити зможуть тільки ті, хто знаходиться в цих мегаполісах. Щоб жити в мегаполісі, потрібно мати на це право. І навіть цього мало. Необхідно підкорятися системі і тим, хто її придумав. Життя цих людей настільки обмежене, що вони не можуть протистояти тиранам, тому що тікати їм нікуди. Все це лише початок великого кінця світу.

Головна героїня - бунтар по натурі. Вона ізгой, відлюдник, який готовий на все, щоб тільки її життя стало кращим. Вона буде непросто бунтувати. Вона стане якомога більше часу проводити в пошуках істини і знайде собі союзника в особі ворога. Він спочатку готовий був її знищити, не розуміючи, що вони роблять одну справу. А ось тепер героїня точно знає, як перешкодити йому донести його істину. Недовго сумніваючись в своїх діях, герої почали атаку на тих, хто приховує правду. Вони знають як зробити так, щоб міст-хижаків стало менше, а прості смертні знайшли надію на майбутнє.


{changeskin}