Війна за Планету Мавп
  • HD 1080p
  • 2017
+6 8
Рік2017
КраїнаСША
РежисерМетт Рівз
В роляхЕнді Серкіс, Вуді Гаррельсон, Стів Зан, Карін Коновал, Ам'я Міллер, Террі Нотарі, Ті Олссон, Майкл Адамуейт, Тобі Кеббелл, Гебрієл Чаварріа
Тривалість2 год 20 хв
Приховати

Війна за Планету Мавп

War for the Planet of the Apes
Фільм «Війна за Планету Мавп» онлайн - продовження трилогії про протистояння людей і розумних мавп. Конфлікт між двома видами істот значно посилюється. Обидві сторони розуміють, що хитке перемир'я, досягнуте непосильною працею, може розсипатися дуже скоро. Але, тим не менше, жодній з незміцнілих сторін не потрібен ще конфлікт, який може привести до непоправних наслідків.

Людство як і раніше досить сильно відстає від загального розвитку приматів, але при цьому у людей дуже сильно розвинене почуття обов'язку і честі. Часом, бути поневоленими, набагато страшніше смерті. Позиція лідера приматів Цезаря проста - попередній збройний конфлікт ледь не позбавив життя вього їхнього племені. Кожне рішення для Цезаря тепер дається важко. Нерішучість ватажка мавп дратує багатьох, які потребують куди більш рішучих дій з боку ватажка. Кожна зі сторін вважає, що мирне існування двох розумних видів на одній планеті практично неможливе. Але песимістичні погляди на майбутнє двох сторін розвіює новий, невідомий противник, який змусить об'єднатися людей і приматів проти спільного ворога.

Запрошуємо дивитися фільм «Війна за Планету Мавп» (2017) онлайн українською мовою на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}