Американський Дебошир
  • HD 1080p
  • 2018
+1 1
Рік2018
КраїнаСША
РежисерКен Кушнер
В роляхЗак МакГовен, Емі Смарт, Джо Пантольяно, Терін Меннінг, Берт Янг, Артур Л. Бернштейн, Адам Фалькоф, Джейсон Джеймс Ріхтер, Тоні Дарроу, Ніколас М. Лоб
Тривалість1 год 35 хв
Приховати

Американський Дебошир

Brawler
Фільму-біографію «Американський дебошир українською» (Brawler) засновано на реальних подіях, сюжет розгортається навколо чоловіка на ім'я Чак Уепнер. Він - боксер-професіонал, який досить успішно виступав у важкій ваговій категорії. Найбільшу популярність цей спортсмен отримав завдяки своєму бою проти легендарного Мохаммеда Алі, який увійшов в історію, як один з кращих боксерів в історії. Мало кому вдавалося вистояти проти цього бійця, який свого часу уособлював весь світ боксу. Тому практично всі спортивні аналітики, букмекери і просто шанувальники боксу прогнозували, що Упнер, який до моменту бою з Алі був набагато менш відомим і успішним бійцем, не зможе скласти гідної конкуренції прославленому боксерові і ляже ще в перших раундах. Однак цього не сталося. І хоча Упнер дійсно був відправлений у нокаут, але і відбулося це тільки в 15-му раунді. Крім того, йому не тільки вдалося нав'язати конкурентну боротьбу великому чемпіону, а й відправити Алі в нокдаун. Завдяки цьому бою Чак не тільки увійшов в історію боксу, але і став одним з головних прототипів Роккі Бальбоа з однойменного фільму.

Запрошуємо дивитися фільм «Американський Дебошир» (2018) українською мовою онлайн на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}