Скло
  • HD 1080p
  • 2019
+12 20
Рік2019
КраїнаСША
РежисерМ. Найт Ш'ямалан
В роляхДжеймс МакЕвой, Брюс Вілліс, Семюел Л. Джексон, Аня Тейлор-Джой, Сара Полсон, Спенсер Тріт Кларк, Чарлейн Вудард, Люк Кірбі, Джейн Парк Сміт, М. Найт Ш'ямалан
Тривалість2 год
Приховати

Скло

Glass
Фільм «Скло онлайн» розповідає про низку загадкових подій, що не підлягають розумінню. Вони охопили велику кількість часу та персонажів. Нова сторінка людського пізнання. Параноя на межі з геніальністю. Минуле, яке стало справжнім, нескінченна боротьба особистостей трьох неоднозначних людей. Хто вони - злочинці, психічно хворі чи жертви надздібностей..?

Супергерой Девід Данн - людина, яка не знає болю в найнебезпечніших випадках. Елайджа Прайс, злочинець, який через рідкісну хворобу прозваний Містером Склом і володіє високим рівнем інтелекту. Маніакально засмучений Кевін, багатоликий безжалісний убивця. Хто зможе стати для них гідним противником або допоможе повернутися до нормального життя? Вціліла від рук Кевіна юна жертва і Девід Дан готові протистояти маніякові та Містеру Склу. Але чи немає в них самих частини того, що вивертає навиворіт душі недоброзичливців. У повній ізоляції від суспільства і потрапивши на лікування до одного психіатра, вони отримують загальний діагноз.

Чи стануть виконувати рекомендації лікаря - велике питання, адже вони надлюди, які впевнені в своїй безкарності. Чи можливе повернення в суспільство тих, хто гідний пекла..?


{changeskin}