Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті
  • HD 1080p
  • 2018
+3 3
Рік2018
КраїнаСША
РежисерВес Болл
В роляхДілан О’Брайєн, Томас Броді Сенгстер, Роза Салазар, Кая Скоделаріо, Лі Гі-хон, Волтон Гоггінс, Кетрін МакНамара, Ейден Ґіллен, Наталі Еммануель, Патриція Кларксон
Тривалість2 год 23 хв
Приховати

Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті

Maze Runner: The Death Cure
Фільм «Той, що біжить в лабіринті: Ліки від смерті» онлайн - заключна частина трилогії популярної екранізації фантастичного однойменного роману про підлітків, які зазнали жорстокого експерименту. Ми вже з вами побачили, як герої звмогли героїчно вибратися з Першого Лабіринту та Другого. Попереду на друзів, яким вдалося вибратися із смертельного лабіринту і відшукати за його межами союзників, чекають нові, ще більш небезпечні випробування.

Цього разу команді вцілілих належить боротися з хитрощами корпорації «Порок» поодинці. Нові правила гри розкидали їх по території безлюдної пустелі. Героям як і раніше невідомо, в чому полягає мета жорстокого експерименту, і що буде з тим, хто добереться до фінальної точки. Одному лише Томасу доступні деякі уривки пам'яті, що вказують на те, що їх ув'язнення якось пов'язане з пошуком вакцини, здатної врятувати людство від неминучої загибелі.

Чи зможуть герої докопатися до істини і залишитися при цьому в живих? Чим або ким мають пожертвувати герої заради порятунку вже неіснуючого світу? Відповіді на ці питання ви знайдете в заключній частині трилогії. тому запрошуємо кожного дивитися фільм «Той, що біжить в лабіринті: Ліки від смерті» (2018) онлайн українською мовою на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}