Чорна Пантера
  • HD 1080p
  • 2018
+11 19
Рік2018
КраїнаСША
РежисерРайан Куглер
В роляхЧедвік Боузман, Майкл Б. Джордан, Люпіта Ніонго, Данай Джекесай Гуріра, Мартін Фріман, Деніел Калуя, Анджела Бассетт, Форест Вітакер, Енді Серкіс, Флоренс Касумба
Тривалість2 год 15 хв
Приховати

Чорна Пантера

Black Panther
Фільм «Чорна пантера» онлайн розповідає про невелику ділянку території Африки під назвою Ваканда, в надрах якої ховаються поклади рідкісного металу, що має здатність поглинати будь-яку вібрацію. І протягом довгих десятиліть багато підприємців намагалися заволодіти покладами унікальних копалин. Вони кидали величезні гроші на розкопки і спроби усунути всіх тих аборигенів, які ризикнули стати на шляху бізнесменів. Ось тільки всіх жадібних і кровожерливих розкрадачів без винятку наздогнала страшна смерть, адже містичний дух Ваканди під назвою Чорна пантера незмінно ставав на захист пригноблених жителів. Він страшно карав всіх жорстоких людей, які прилетіли в Африку заради її розорення. І поки дух з потойбічного світу не зустрічав собі рівних, але одного разу він ніби розчинився в повітрі, породивши своїм зникненням багато страхів і легенд. І як раз в цей час в Ваканду вторглася ще одна людина, озброївшись величезною кількістю сучасних технологій заради видобутку унікального металу. І він може досягти своєї мети, адже дух савани більше не захищає Ваканду. Так що доведеться молодому принцу місцевого племені надіти на себе маску Чорної пантери і відродити своєю хоробрістю легенду про безстрашного месника.

Запрошуємо дивитися фільм «Чорна Пантера» (2018) українською мовою онлайн на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}