Апгрейд / Стем
  • HD 1080p
  • 2018
+13 19
Рік2018
КраїнаАвстралія
РежисерЛі Воннел
В роляхЛоган Маршалл-Грін, Мелані Валльєхо, Стів Даніелсен, Еббі Краден, Гаррісон Гілбертсон, Бенедикт Гарді, Річард Коуторн, Крістофер Кірбі, Річард Анастасіос, Кенні Лоу
Тривалість1 год 39 хв
Приховати

Апгрейд / Стем

Upgrade
Навіть якщо в недалекому майбутньому все навколо контролюватимуть розумні технології, то це ще не означає, що злочинність зникне назавжди. Фанатам фантастичних бойовиків зацікавить фільм «Апгрейд / Стем».

Грей Трейсі завжди був технофобом, йому, як нікому іншому, не подобається той достаток технічних досягнень, який оточує його навіть в побутовому житті. Але чоловік все ж змирився з цим, щоб ніякі страхи і сумні думки не заважали йому проводити час з коханою дружиною. Але одного разу під час вечірньої прогулянки на пару нападуть четверо бандитів, які заради сміху вб'ють молоду жінку, а самого Грея ранять настільки, що його відразу ж паралізує. Але, навіть будучи безпорадним і слабким, чоловік не перестане мріяти про помсту цим вуличним нелюдам. Тому він з радістю прийме пропозицію вбудувати в своє тіло інструментальний комп'ютерний чіп під назвою Стен, який може не тільки поставити його на ноги, але ще і здійснити план помсти в життя. Адже Стен - це не тільки повноцінна система контролю над людським тілом, але ще і бездоганна зброя, проти якої не зможе вистояти ніхто. Час помсти вже близько, і ніхто з бандитів не зможе уникнути свого жорстокого покарання.

Як тільки фільм з'явиться українською, ми одразу оновимо відео. Наразі українські субтитри. Дякуємо за розуміння!


{changeskin}