Ненависть, яку ви породжуєте
  • HD 1080p
  • 2018
+2 2
Рік2018
КраїнаСША
РежисерДжордж Тіллман мол.
В роляхАмандла Стенберг, Реджина Холл, Расселл Хорнсбі, Ентоні Макі, Іса Рей, Коммон, Елджі Сміт, Сабріна Карпентер, Кей Джей Апа, Домінік Фішбек
Тривалість2 год 13 хв
Приховати

Ненависть, яку ви породжуєте

The Hate U Give
Дівчина кидається між двох світів, один з яких її реальний світ, в якому вона народилася і виросла, а другий - середовище чорних кварталів. Цей світ прийняв її такою, яка вона є і, навчаючись з білими в одній школі, героїня не думала про те, що одного разу їй належить вибирати між цими двома світами.

Починаються поневіряння зі сторони її однокласників і тих, хто старший. Вони намагаються перевірити, наскільки героїня залежна від тих, хто залишився за межею бідності в кварталі її дитинства, тих, хто їй дорогий. Дівчина робить все, щоб її прийняли і місцями лукавить, відповідаючи на компроментуючі її питання. Приблизно такі ж випробування її чекають і там, звідки вона родом. Тут, навпаки всі хочуть дізнатися, чи залишилася вона вірна "чорним" принципам і цим хлопцям вже плювати, що саме вона скаже, важливо як доведе. Її беруть з собою на справу.

Зв'язавшись з поганими хлопцями, героїня потрапляє в невластиве їй середовище, де правлять балом початківці бандити. В одному з наркодилерів вона впізнає свого однокласника і той не подає виду. У момент їх зустрічі починається захоплення території копами і в її однокласника стріляють. Вона єдина зі свідків цієї події. Як же далі бути з тим, що тепер їй відомо?

Запрошуємо дивитися фільм «Ненависть, яку ви породжуєте» (2018) онлайн українською мовою на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}