Сімпсони
  • HD 1080p
  • 1989
+192 204
Рік1989
КраїнаСША
РежисерМетт Грюнінг
В роляхукраїнською дублювали: Євген Малуха, Ірина Дорошенко, Ганна Левченко, Юрій Коваленко
Тривалість21 хв
Приховати

Сімпсони

The Simpsons
Культовий мультсеріал про улюблену жовту сімейку. Щоразу цікавіші сюжети не дадуть вам нудьгувати та занурять у веселі пригоди Гомера та його сім'ї, які проживають у місті Спрінгфілд.

Мультсеріал Сімпсони спочатку був сатирою на типову американську сім'ю, але швидко вибрався з тісних рамок і став комедійним шедевром, знаменитим на весь світ. Тут піднімають абсолютно різні теми без будь-яких обмежень, а запам'ятовуюча анімація лише підкреслює шедевральну сценарну роботу. На наш погляд ще жоден серіал в історії не був настільки ж наповнений найчистішим, непідробним гумором.

І це не просто смішний серіал. У Сімпсони онлайн українською налічують багато серій, в яких досліджуються досить складні емоційні арки, подані в зрозумілій формі, при цьому самі емоції не псують загальну картину гумору. А ще Сімпсони на українській мові неймовірно багаті на культурні відсилання. Деякі з таких відсилань настільки тонкі і непомітні, що багато глядачів знаходять їх лише через роки після перегляду, повертаючись до мультсеріалу з новим багажем знань.

Симпсоны на украинском - один з небагатьох мультсеріалів, який можна із задоволенням переглядати десятки разів. Ми пропонуємо безкоштовний онлайн подивитися всі сезони «Сімпсонів», якими можуть насолоджуватися як новачки в цьому всесвіті, так і ветерани, готові в черговий раз переглянути своє улюблене шоу. Встрибуйте в автобус до Спрінгфілда і дорогу!

Запрошуємо на наш сайт дивитися онлайн всі серії Сімпсонів (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 та 30 сезони). Ці епізоди доступні на цій сторінці. Бажаємо ульотного перегляду!


{changeskin}