Іграшки для дорослих
  • HD 1080p
  • 2018
+6 8
Рік2018
КраїнаСША, Китай
РежисерБрайан Хенсон
В роляхМелісса МакКарті, Елізабет Бенкс, Майя Рудольф, Леслі Девід Бейкер, Джоел МакГейл, Сінті У, Майкл Джеймс МакДональд, Мітч Сілпа, Хемкі Мадера, Бенджамін Коул Ройер
Тривалість1 год 30 хв
Приховати

Іграшки для дорослих

The Happytime Murders
В альтернативній реальності людство живе в світі з ляльками, які теж є живими, з душею, емоціями і переживаннями, властивими звичайній людині. Фільм «Іграшки для дорослих» онлайн саме про це і розповість. Але люди їх недолюблюють, вважаючи «істотами другого сорту», деякі з них насміхаються, деякі уникають. Є й такі, хто їх щиро ненавидить і не приховує свого ставлення. Але одного разу трапляється біда, яка об'єднує головних героїв: в місті відбувається вбивство ляльок-маріонеток - акторів популярної дитячої телепередачі 80-х Happytime Gang.

Розслідувати цю справу доручають одній з ляльок, Філлаху Філліпсу, поліцейському в минулому, який колись пішов з поліції і став приватним детективом. У напарники він отримує колишнього людського партнера, детектива Конні Едвардс. Злочини тривають і, на думку Філла, лялька Дженні - танцівниця з передачі, наступна в списку вбивці. Старі колеги продовжують розслідування, але між ними багато розбіжностей, та й до того ж старі образи і непорозуміння між колишніми колегами дають про себе знати, через що вони часто сваряться і сперечаються.

В ході слідства починають з'являтися підказки, що наводять думку у слідчих про причетність Філліпса до скоєння цих злочинів. Тепер йому доведеться застосувати всі навички детектива і свою дотепність, щоб для початку відвести від себе підозри і довести свою невинність, а потім вийти на слід справжнього злочинця, який стає загрозою для живих ляльок. І ми вас хочемо запросити дивитися фільм «Іграшки для дорослих» (2018) українчською мовою онлайн. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}