Непрохані гості
  • HD 1080p
  • 2005
+1 1
Рік2005
КраїнаСША
РежисерДевід Добкін
В роляхОвен Вілсон, Вінс Вон, Рейчел МакАдамс, Крістофер Вокен, Айла Фішер, Джейн Сеймур, Бредлі Купер, Кейр О'Доннелл, Генрі Гібсон, Рон Кенада
Тривалість2 год 7 хв
Приховати

Непрохані гості

Wedding Crashers
Джеремі і Джон - нерозлучні друзі, які люблять випити і добре повеселитися з красивими дівчатами. Щоб не витрачатися на розваги, герої придумали оригінальний план. Вони прикидаються братами, ходять на чужі весілля, їдять і п'ють за рахунок господарів, знайомляться з привабливими гостями, які мріють знайти чоловіка. Головне правило весільних шахраїв - вранці зникнути без сліду і ніколи не з'являтися в життя ошуканих красунь, але одного разу трапляється несподіване.

Вони потрапляють на одруження дочки багатого чиновника, а один з приятелів закохується в молодшу сестру нареченої. Щоб підкорити обраницю, хлопець готовий на будь-які божевільні вчинки, а названий брат повинен допомагати йому в справі. З цього моменту починаються веселі пригоди аферистів, які приведуть до неймовірних наслідків. Влаштовуйтеся зручніше і починайте дивитися фільм «Непрохані гості» (2005) українською мовою онлайн. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}