Будинок з годинником у стінах
  • HD 1080p
  • 2018
+11 11
Рік2018
КраїнаСША, Індія, Канада
РежисерЕлай Рот
В роляхДжек Блек, Кейт Бланшетт, Овен Ваккаро, Кайл МакЛахлен, Рене Голдсберрі, Коллін Кемп, Санні Сулджик, Лоренца Іззо, Брекстон Б'єркен, Ванесса Енн Вільямс
Тривалість1 год 45 хв
Приховати

Будинок з годинником у стінах

The House with a Clock in Its Walls
Сімейний фантастичний фільм американського виробництва «Будинок з годинником у стінах онлайн» - це історія про хлопчика Льюїса, якому волею долі потрібно було переїхати до свого дядька. Для цього хлопчик вимушено переїздить до Мічігану. Незабаром герой робить дивне відкриття: його дядько Джонатан - чаклун. Льюїс потрапляє в неймовірний магічний світ, наповнений чаклунством. Ісаак Ізард - злий чарівник, який створив годинники, що відраховують час до кінця світу. І тепер вони заховані в будинку дядечка-чаклуна. Льюїс з Джонатаном разом візьмуться за пошук годинника, щоб врятувати людство поки не пізно. Однак на шляху у них стане зла дружина Ісаака, Селена, яка бажає першою отримати годинник.

Запрошуємо дивитися фільм «Світ майбутнього» (2018) українською мовою онлайн на сайті FRIENDS всіх любителів фентезі та пригод. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}