У полоні стихії
  • HD 1080p
  • 2018
+13 19
Рік2018
КраїнаСША
РежисерБалтазар Кормакур
В роляхШейлін Вудлі, Сем Клафлін, Грейс Палмер, Джеффрі Томас, Елізабет Готорн, Темі Ешкрафт, Луна Кемпбелл, Сіале Тунока, Зак Бересфорд
Тривалість1 год 36 хв
Приховати

У полоні стихії

Adrift
Фільм «У полоні стихії» онлайн - гостросюжетна драма голлівудського виробництва, яка розповідає історію виживання безпорадної дівчини на безлюдному острові. Закохана пара збирається провести медовий місяць в повній самоті, якнайдалі від цивілізації. Тамі і Річард орендують яхту і вирішують відправитися в романтичну подорож по морських просторах. Перші пару днів були просто казковими: свіже повітря, спокій і невимовні морські пейзажі. Але все різко змінилося, коли яхту закоханих несподівано наздоганяє шторм. Стихія, що розбушувалася забирає яхту далеко від рятівного берега. Неминуче зіткнення з кам'янистими рифами, призводить до трагічних наслідків. Прокинувшись на березі безлюдного острова, Тамі виявляє бездиханне тіло свого коханого. Героїня усвідомлює, що залишилася зовсім одна, без їжі, води та засобів зв'язку. Чи зможе дівчина подолати страх і знайти в собі сили вижити на острові? Як далеко вона знаходиться від цивілізації? Чи зможе тендітна дівчина дотягнути до приїзду рятувальної групи?

Запрошуємо дивитися фільм «У полоні стихії» (2018) українською мовою онлайн на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}