П'ятдесят відтінків свободи
  • HD 1080p
  • 2018
+15 17
Рік2018
КраїнаСША
РежисерДжеймс Фоулі
В роляхДакота Джонсон, Джеймі Дорнан, Ерік Джонсон, Елоїза Мамфорд, Рита Ора, Люк Граймс, Віктор Расук, Макс Мартіні, Брюс Гавелл, Марша Гей Гарден
Тривалість1 год 45 хв
Приховати

П'ятдесят відтінків свободи

Fifty Shades Freed
Фільм «П'ятдесят відтінків свободи» онлайн - заключний фільм трилогії за мотивами популярних однойменних еротичних романів Е.Л. Джеймса. Познайомившись ближче зі своїм пристрасним коханцем Крістіаном Греєм, головна героїня Анастейша Стіл все глибше занурюється в світ заборонених насолод. Дівчині стають відомі нові подробиці минулого її коханого, які дають розуміння про сексуальні відхилення чоловіка. У цей момент, на горизонті з'являється ефектна і цілеспрямована суперниця, яка претендує на місце Анастейші. Щоб завоювати увагу мільйонера, сувора незнайомка готова піти на все. Вона куди більш досвідчена в плані сексуальних відносин, ніж Анастейша. Але головна героїня вирішує піти на відчайдушний крок і одружити на собі Крістіана, щоб не втратити коханого. Настільки сміливе рішення може обернутися для Анни непередбачуваним чином, що призведе до зовсім нового досвіду в її житті.

Запрошуємо дивитися фільм «П'ятдесят відтінків свободи» (2018) українською мовою онлайн на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}