Касл-Рок
  • HD 1080p
  • 2018
-1 1
Рік2018
КраїнаСША
РежисерМайкл Аппендаль, Деніел Еттіес, Кевін Гукс
В роляхАндре Голленд, Мелані Лінскі, Білл Скарсгард, Джейн Леві, Сіссі Спейсек, Каліл Гарріс, Скотт Гленн, Адам Ротенберг, Ноель Фішер, Енн К'юсак
Тривалість50 хв
Приховати

Касл-Рок

Castle Rock
У невеликому провінційному містечку Касл-Рок, розташованому в штаті Мен, постійно відбуваються містичні історії, пов'язані з впливом надприродних сил на населення.

Одного разу після повернення з побачення, автомобіль Джонні Смітта потрапляє в автокатастрофу, хлопець виживає, але впадає в летаргію. У комі юнак пробув практично п'ять років, родина не сподівалася повернути улюбленого хлопчика, але віруюча в Бога мати вимолила одужання і той прийшов до тями. Через декілька днів, хворий почав помічати в собі ознаки ясновидіння, передбачення майбутнього іншим людям зі стовідсотковою точністю. Але деякі ділянки мозку перестали працювати, пам'ять погіршувалася, з'явилися часті головні болі.
Тед Бомонд, також є жителем населеного пункту, чоловік викладає в місцевому інституті літературу. Його таємним хобі є написання творів насильницького характеру, зміст яких важко зрозуміти нормальній людині. Одного разу, місцевий житель дізнається про захоплення педагога і приймає рішення підзаробити грошей, почавши шантажувати вчителя. Однак реакція Теда стає несподіваною, адже він завжди хотів випробувати сюжети своїх трилерів в реальності.

Запрошуємо дивитися серіал «Касл-рок» (2018) українською мовою онлайн на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!
-1 сезон --1 серія ---DubliCat:https://www.newcloud.tv/embed/36493/?embed=0 --2 серія ---DubliCat:https://www.newcloud.tv/embed/36494/?embed=0 --3 серія ---DubliCat:https://www.newcloud.tv/embed/36495/?embed=0 --4 серія ---DubliCat:https://www.newcloud.tv/embed/36496/?embed=0 --5 серія ---DubliCat:https://www.newcloud.tv/embed/36497/?embed=0 --6 серія ---DubliCat:https://www.newcloud.tv/embed/36498/?embed=0 --7 серія ---DubliCat:https://www.newcloud.tv/embed/36491/?embed=0


{changeskin}