Мег
  • HD 1080p
  • 2018
+2 8
Рік2018
КраїнаКитай, США
РежисерДжон Тертелтауб
В роляхДжейсон Стетхем, Лі Бінбін, Рейн Вілсон, Кліфф Кертіс, Вінстон Чао, Шуя Софіа Цай, Рубі Роуз, Пейдж Кеннеді, Роберт Тейлор, Оулавюр Даррі Оулафссон
Тривалість1 год 53 хв
Приховати

Мег

The Meg
Джонас Тейлор довгий час був справжнім підводником. Вивчав чоловік глибокі місця планети, включаючи Маріанську западину і її найпотаємніші закутки. Одного разу експедитору довелося зустрітися з доісторичною акулою - мегалодон, яка відрізняється від нинішніх своїм немислимим розміром і ненажерливістю. В першу чергу ця обставина вплинула на те, що хлопець залишає своє заняття і починає викладати в університеті лекції про підводне царство і його незвичайних мешканців.

Незабаром, після закінчення майже 15-ти років, на команду фахівців, що займаються вивченням дна найглибшої місцевості на землі, нападає незвідана істота величезної довжини і ширини, в результаті чого батискаф відчіплюється і виявляється лежати на дні. Океанограф з середньої Азії, що є організатором експедиції, звертається за допомогою до містера Джонаса, в надії, що той зуміє стати рятувальником і допоможе екіпажу апарату вижити. Тим часом Мег, Монстр з глибини, виривається у відкритий океан, пожираючи все на своєму шляху.

Запрошуємо дивитися фільм «Мег» (2018) українською мовою онлайн на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}