ДІҐ ДАҐ

Дивні Дива 2 сезон 5 серія українською

Хоппер намагається розібратися, куди ведуть тунелі і в результаті не може знайти вихід назад. Стурбована Джойс робить спроби відшукати друга і просить підключитися до справи Боба. Разом парі вдається розшифрувати малюнки Вілла і зрозуміти приблизне місцезнаходження шерифа.

Оді вирішує покинути Хокінс і знайти справжню матір. Завдяки використанню спеціальних можливостей дівчисько дізнається адресу проживання Террі. Також їй вдається вже на відстані отримувати інформацію про колишнє життя матері, коли вона ще була божевільною і робила спроби забрати дочку з секретної лабораторії. Оді робить висновки - з нею поруч також була ще одна дівчина, здатна надати відповіді на кошмари в окрузі.

Щоб завоювати увагу Максін, Лукас вирішує зізнатися однокласниці про неприємні події минулого. Дівча не вірить в дурну розповідь, а її брат і зовсім змушує шанувальника більше не наближатися до сестри.

Завдяки видіням Вілла вдається відшукати і витягнути шерифа з паралельної реальності, але от самому хлопцеві не дуже посміхається доля. Він падає в агонії на землю і спроби Джойс привести сина до тями не дають результатів.




PREMIUM

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ

Халепа!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.

Зворотній зв'язок:

friendsinua@gmail.com