ВІЛЛ МУДРИЙ

Дивні Дива 2 сезон 4 серія українською

Вілл прокидається і бачить навколо себе переляканих друзів з матір'ю. Жінка негайно забирає сина і привозить того додому. Після батько бачить, що син поводиться занадто дивно. Він малює незвичайні маршрути і нічого при цьому не говорить. Єдиною людиною, здатною надати відповіді на всі питання, є лише Хоппер. Жінка терміново звертається до товариша за підтримкою. Шериф здогадується, що саме намагається зобразити Вілл, але повідомляти про свої думки матері дитини не поспішає.

Дастін починає розуміти, що його маленький монстр - далеко не невинна істота. Вона вибралася з акваріума і з'їла кота, а після сховалася в невідомому напрямку. Щоб не допустити появи чергового чудовиська, школяр змушений звернутися до приятелів.

Ненсі разом з Джонатаном намагається пробратися в будинок до батьків Барбари і постаратися тим натякнути, що їх дочки більше року немає в живих. Агенти не дозволяють реалізувати плани хлопцям, а замість цього відводять їх до вченого, який погодився розповісти, що саме сталося зі зниклою подругою.

Хоппер вивчає поля, де зіпсувався урожай і виявляє ще один портал в інший вимір.




PREMIUM

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ

Халепа!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.

Зворотній зв'язок:

friendsinua@gmail.com