ШПИГУН

Дивні Дива 2 сезон 6 серія українською

Щоб розібратися в ситуації, яка відбувається з Віллом, хлопчиська негайно доставляють в лабораторію. Після кількох дослідів доктор Оуенс робить висновки, що тіньовий монстр не випадково намагається контролювати підлітка. Якщо продовжити знищувати тунелі, то дитина може загинути. Команда агентів отримує наказ припинити роботи і повернутися на базу.

Мюррей дозволяє незваним гостям залишитися у себе вдома до ранку. Після тривалої розмови знайомі визнаються у взаємних симпатіях і проводять ніч разом. З настанням світанку новоспечена пара поспішає в будинок Джонатана, де виявляє дивні малюнки Вілла. Хлопець просить кохану не втручатися в справу, так як це небезпечно для її життя.

Дастін ділиться з приятелями побоюваннями щодо зникнення своєї істоти і повідомляє про його можливості. Роблячи спроби відправитися за міні-чудовиськом по його слідах, хлопці роблять неприємне відкриття. Виявляється, монстр не один в цьому світі. Сліди приводять до лігва, що кишить істотами з іншого виміру. Школярі в небезпеці, але щось лякає чудовиськ, і ті тікають, дозволяючи школярам втекти.

Навколо лабораторії, де знаходиться Вілл, збираються монстри. Оуенс робить неприємні висновки.




PREMIUM

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ

Халепа!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.

Зворотній зв'язок:

friendsinua@gmail.com