ЦУКЕРКИ, АБО СМЕРТЬ, ВИЛУПКУ

Дивні Дива 2 сезон 2 серія українською

Ми побачимо, як саме Оді вдалося вижити після вибуху і повернутися в світ людей. Тепер вона знаходиться під контролем шерифа Хоппера і проживає в його хатині, яка розташована в центрі лісу. Чоловік забороняє дівчині спілкуватися з друзями, адже агенти уряду можуть в будь-який момент з'явитися і забрати дитину для проведення дослідів.

У містечку всі з нетерпінням готуються до свята Хелловіну, але фермери шоковані та налякані. Всі гарбузи згнили. Дивним подіям немає ніяких пояснень. За справу береться шеф поліції. Після огляду місця герой робить висновки, що деякі відгомони потойбічного все ще присутні в світі.

На шкільній вечірці Ненсі випиває багато спиртних напоїв і серйозно свариться зі Стівом через свої переживання щодо Барбари. Приятельці хочеться розповісти про смерть школярки її батькам, але тоді хлопців чекатимуть сильні проблеми з урядом. Добрий друг Джонатан виявляється в потрібний момент поруч і погоджується підкинути дівчину додому.

Друзі відправляються збирати солодощі, і в розпал вечора Вілл знову потрапляє на іншу сторону. Побоюючись за безпеку життя, підліток вирішує довіритися Майку. Між приятелями відбувається обмін таємною інформацією.




PREMIUM

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ

Халепа!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.

Зворотній зв'язок:

friendsinua@gmail.com