ШАЛЕНИЙ МАКС

Дивні Дива 2 сезон 1 серія українською

Минуло більше року з моменту жахливих подій, що відбулися в містечку Хокінс. Хлопці поступово приходять до тями. Всі готуються до нового навчального року, а в цей час приїжджає сім'я Мейфілд. У школі з'являється нова учениця Максін, яка справляє особливе враження на Лукаса і Дастіна. Майк нічим не цікавиться. Юнак не може викинути з голови свою подругу Оді і звинувачує себе в її загибелі. Ненсі теж не може змиритися, що через свою дурість втратила подругу Барбару.

Неподалік від провінції відбувається пограбування. Бандити намагаються сховатися від переслідування, але поліція постійно сидить у них на хвості. Коли банда в'їжджає в тунель, то дівчина з татуюванням на руці «008» змушує поліцію повірити, що відбувається вибух. Завдяки незвичайній маніпуляції лиходії тікають в невідомому напрямку.

Вілл постійно думає про зворотній бік. Коли разом з друзями хлопчина відправляється в зал ігрових автоматів, то прямо в розпал гри у нього починаються бачення. Молодший Баєрс знову бачить чудовисько із щупальцями. Після повернення додому школяр вирішує розповісти про випадок матері. Джойс знаходить несподіваний вихід.




PREMIUM

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ

Халепа!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.

Зворотній зв'язок:

friendsinua@gmail.com