ГЛАВА СЬОМА. ВАННА

Дивні Дива 1 сезон 7 серія українською

Лукас бачить, як люди із заводу сідають в фургони та приїжджають в Хокінс. Школяр попереджає хлопців по рації про небезпеку. Майк разом з хлопцями залишає будинок через чорний хід. Тим часом команда вчених на чолі з доктором Бреннером під'їжджає до будинку Віллер. Завдяки здібностям Оді хлопцям вдається помітно відірватися від команди переслідувачів. Тепер герої збираються сховатися на покинуттому звалищі.

Джойс разом з шерифом Хоппером намагаються знайти школярів. Вони всі знають і хочуть одного - знайти портал і допомогти Віллу повернутися додому. Джонатан і Ненсі теж приєднуються до цього задуму, розуміючи, що також у них є шанс повернути Барбару додому живою. З'ясувавши місце укриття наляканих юних приятелів, місцеві жителі поспішають їм на допомогу. Завдяки отриманим в університеті навичкам боротьби шеф поліції розправляється з двома спецслужбовця ЦРУ, які приїхали першими на вказане місце, і змушує діточок негайно сісти до нього в машину.

Спеціальні агенти вирішують поговорити з родиною Майка і повідомити тим, що їхній син у великій небезпеці. При першій же спробі зв'язатися з батьками, відповідальні люди повинні все повідомити за вказаним номером телефону. Якщо цього не зробити, хлопчик може загинути. Наївні люди довіряють кожному вимовленому слову.




PREMIUM

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ

Халепа!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.

Зворотній зв'язок:

friendsinua@gmail.com