ГЛАВА ШОСТА. ПОЧВАРА

Дивні Дива 1 сезон 6 серія українською

Джонатану вдається витягнути подругу з іншого виміру і врятувати їй життя. Перелякана Ненсі побоюється спати одна і просить друга залишитися з нею на ніч. Хлопець дівчини бачить, як кохана знаходиться в своїй кімнаті з іншим хлопцем і розповідає про побачене друзям. На наступного ранку на одній з афіш кінотеатру Ненсі виявляє неприємну новину про себе. Між Джонатаном і Стівом відбувається велика бійка. В результаті юний Баєрс заарештований поліцією.

Хоппер готується поговорити з Джойс і зізнатися, що бачення приятельки не є вигадкою. Дбайливий друг був в морзі і знає, що ховали тіло не Вілла, а якісно створеного манекена. Також шериф повідомляє про підозри, які накопичилися навколо приватного заводу. Чоловік пропонує знайомій проїхати з ним до жінки, чия дочка була викрадена спеціальними агентами ЦРУ 10 років тому.

Майк і Дастін переживають за Оді, тому вирішують пройти по території лісу і знайти подругу. Замість дівчини вони наштовхуються на ворогів зі школи, бажаючих хлопців гарненько побити. Щоб не опинитися побитими, друзі роблять спроби втечі від ворогів.




PREMIUM

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ

Халепа!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.

Зворотній зв'язок:

friendsinua@gmail.com