ГЛАВА П'ЯТА. БЛОХА І АКРОБАТ

Дивні Дива 1 сезон 5 серія українською

Лонні вирішує деякий час побути поруч з Джойс. Також він готовий вмовити матір своїх дітей, що всі бачення пов'язані з небажанням бачити правду. Жінка повинна змиритися з втратою дитини і постаратися після похорону рухатися вперед.

Школярі продовжують шукати можливі варіанти переходу на іншу сторону. Відразу після похоронної церемонії друзі поспішають до професора за консультацією. Вони повинні зрозуміти, як перейти в інший вимір і витягнути друга. Оді погоджується цього разу підказати хлопцям місце пошуку Вілла, але попереджає про майбутні наслідки. Відправившись по сліду компаса, школярі приходять до вказаного місця, але потім розуміють - Оді спеціально відправила їх подалі від потрібної території. Лукас звинувачує подругу в брехні, а Майк заступається за приятельку. Розгорнулася сварка, яка приносить глобальні наслідки всім учасникам конфлікту.

Ненсі і Джонатан відправляються на пошуки чудовиська. Озброївшись усім необхідним, хлопці намагаються знайти монстра і знищити того. В середині лісу хлопцям попадається поранений олень, а через хвилину істота нападає на звіра і забирає того в невідомому напрямку. Ненсі намагається наздогнати і вистрілити в монстра та потрапляє через портал на іншу сторону.




PREMIUM

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ

Халепа!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.

Зворотній зв'язок:

friendsinua@gmail.com