ГЛАВА ЧЕТВЕРТА. ТІЛО

Дивні Дива 1 сезон 4 серія українською

Друзі продовжують не вірити, що Оді знає місцезнаходження Вілла. Щоб довести друзям зворотне, дівчина використовує здібності і через рацію намагається встановити зв'язок з хлопчиськом. Після цього у школярів не залишається сумнівів, що вони знаходяться на правильному шляху. В цей час Джойс теж чує голос сина. Вона зриває шпалери і бачить там тонку плівку, а за нею сина. Жінка бере сокиру і намагається знищити це, але раптово бачення зникає. Колишній чоловік виявляє дірку на вулицю, і вирішує деякий час пожити з Джойс.

Ненсі готова склеїти фотографії, зроблені Джонатаном, і бачить там силует чудовиська. Щоб трохи розібратися, що відбувається, дівчина відправляється до автора знімків. Разом хлопці роблять висновки, що на території Хокінса з'явилася небачена тварина.

Хоппер не вірить, що на березі річки було виявлено тіло Вілла. Щоб ще раз у всьому пересвідчитися, шериф проникає в будівлю моргу і розкриває труп. Його здивуванню немає меж. Виявляється, перед охоронцем закону знаходиться не тіло підлітка, а якісно виготовлений манекен. Щоб остаточно поставити крапку в страшній історії, співробітник місцевої поліції має намір проникнути на завод закритого типу.




PREMIUM

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ

Халепа!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.

Зворотній зв'язок:

friendsinua@gmail.com