ГЛАВА ВОСЬМА. ДОГОРИ ДРИҐОМ

Дивні Дива 1 сезон 8 серія українською

Бреннер має намір отримати від Хоппера інформацію про місцезнаходження Оді. Якщо вчений дізнається інформацію, то може показати, де розташувався портал іншого світу. Використовуючи свою спритність, чоловік в черговий раз примудряється звільнитися з полону і разом з Джойс, одягнувши спеціальні костюми, відправляється в незвіданий вимір. Пошуки не проходять марно. Їм вдається відшукати хлопчика, який знаходиться в коконі. Штучне дихання допомагає Віллу отямитися, тому мати з шерифом і дитиною негайно повертаються в свій світ.

Ненсі з Джонатаном підготували пастку для монстра в школі. Хлопці синхронно роблять надрізи на руках, щоб привабити гостя з іншого виміру. Все йде не так, як було заплановано. Пастка не спрацьовує, і чудовисько нападає на хлопця. Стів все рятує. Разом хлопці намагаються вбити моторошну істоту, але той ховається в порталі.

Через деякий час до навчального закладу, де ховаються Лукас, Майк і Оді, прибувають спеціальні агенти. Команда Бреннера готова забрати дівчину, але Хоппер стає на її захист. Кількість противників збільшується, і впоратися без підтримки сторонніх не виходить. Тоді Оді збирається з силами і намагається допомогти захиснику з агентами.




PREMIUM

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ

Халепа!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.

Зворотній зв'язок:

friendsinua@gmail.com