СЕКС МОЄЇ МРІЇ

Секс і місто 6 сезон 2 серія українською

Відносини Керрі і Джека благополучно розвиваються. Перші побачення проходять чудово. Вони, не соромлячись, демонструють свої почуття на людях. Під час ночі дещо флегматичного сексу, Керрі виявляє, що ця пристрасть не поширюється на ліжко.

Тим часом, Саманта приводить подруг в ресторан сирої їжі і виявляє, що хоче щось, що не вказане в меню. А саме - симпатичного офіціанта. Але не вона одна зацікавилася персоналом ресторану. Кілька днів по тому Саманта з'являється в ресторані пізно ввечері з наміром затриматися до закриття, щоб відвести офіціанта додому на десерт. Через кілька годин довгого очікування (і чотирьох страв сирої їжі) вона, нарешті, отримує свого офіціанта і переконується в тому, що його варто було так довго чекати.

Сподіваючись залатати серцеву рану після розчарування зі Стівом, Міранда знаходить нову любов ТіВо (приставка до телевізора, яка автоматично записує ваші улюблені програми, навіть якщо час їх виходу в ефір змінилося). Однак їй як і раніше не щастить. Магда ламає цей чудовий прилад, і Міранда знову на самоті. Міранда марно намагається полагодити ТіВо до тих пір, поки не з'являється Стів. Легко полагодивши приставку, він паралельно розпалює вже загаслі почуття Міранди до нього.

Вирішивши, що Гаррі і є її ідеальний чоловік, Шарлотта привселюдно заявляє, що збирається прийняти іудаїзм. Але простіше сказати, ніж зробити. Всі її спроби зустрітися з рабином закінчуються нічим. Гаррі пояснює, що відмова рабина - звичайна справа. Рабин повинен переконатися, що її намір серйозний. Шарлотта вирішує довести, що це так, але все псує, випадково розбивши менору (священна річ!) в будинку рабина. Він прощає її це і пропонує поговорити.

Сексуальне життя Керрі і Бергера залишається спокійним. Розчарування і напруга зростає між ними з кожною годиною. Врешті-решт вони вирішують випити, щоб розслабитися. Але алкоголь призводить не до очікуваної бурхливої пристрасті, а до несвідомого стану.




PREMIUM

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ



Халепа!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.

Зворотній зв'язок:

friendsinua@gmail.com