БРАМА

Дивні Дива 2 сезон 9 серія українською

Оді повертається в улюблене містечко і негайно приходить в будинок Баєрс. Завдяки збільшеним здібностям дівчині вдається вбити всіх монстрів, які оточили будинок друзів. Тепер всі однодумці разом. У короткий відрізок часу у героїв виходить обговорити подальший план дій.

Насамперед Оді збирається піти в лабораторію і, використовуючи свою силу, закрити назавжди портал. Хоппер не відпускає дитину одну і з задоволенням супроводжує обдаровану.

Джойс з друзями сина встановлює навколо сина багато обігрівачів. Тільки наявність високої температури допоможе вигнати тіньового монстра з сина. Вчений Оуенс завершує останні підготовки до небезпечної процедури і чекає моменту, щоб витягти чудовисько зі школяра.

Дастіну, Лукасу, Майку і Максін потрібно пройти одним з тунелів до лабораторії і спробувати виманити тварюк з їх притулку. На дорозі друзів стає Біллі. На цей раз підліток вирішує поговорити з однокласниками сестри інакше і влаштувати тим доброго прочухана за спілкування з його родичкою. Хлопці просять дозвіл продовжити маршрут, але хуліган наполягає на своєму. План з порятунку Вілла у великій небезпеці.




PREMIUM

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ

Халепа!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.

Зворотній зв'язок:

friendsinua@gmail.com