ПРОНИКАЧ СВІДОМОСТІ

Дивні Дива 2 сезон 8 серія українською

Двері лабораторії не витримують напливу чудовиськ і вони пробираються всередину. Вся охорона, яка намагається знищити зло, вмирає. Монстри з паралельної реальності готові напасти на обраних жертв в будь-яку хвилину. Однак героям дивом вдається перебратися в інше приміщення. Тепер у Майка немає сумнівів, що монстр дізнається про місце розташування обраних жертв завдяки контролю підсвідомості Вілла. Якщо знищити гостя з іншого виміру, то можна повернути друга до життя.

Вимкнення електрики змушує всіх помітно нервувати. Без спеціальних приладів вчений не зможе дістати тварину з організму дитини. Боб вирішує особисто вийти в коридор і постаратися привести систему в порядок.

Чудовиська пробираються далі, але врятувати Джойс, Вілла, Хоппера і Оуенса від смерті може Боб. Він зупиняє на деякий час чудовиськ, а сам гине.

Щоб виграти час на підготовку до спеціальної операції, хлопці приносять хлопчиська в сарай і викидають звідти всі речі, що нагадують йому про дім. Хлопчина не повинен знати, де знаходиться. Тоді у близьких буде шанс на підготовку боротьби з непроханими гостями з паралельної реальності, але все йде не за планом.




PREMIUM

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ

Халепа!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.

Зворотній зв'язок:

friendsinua@gmail.com