ГЛАВА ДРУГА. ДИВАЧКА З МЕЙПЛ-СТРІТ

Дивні Дива 1 сезон 2 серія українською

Під час пошуку в лісі Вілла друзі зустрічаються з дивною дівчиною. Майк не збирається проходити повз переляканої особи і пропонує тій залишитися у нього на ніч, а вранці вирішити, як вчинити далі. Незнайомка повідомляє, що її звуть Одинадцять, але хлопці вирішують навзивати її просто Оді. Під час перегляду фотографій дівчисько впізнає Вілла і повідомляє хлопцям, що може показати його місцезнаходження.

Пошуки зниклого хлопчика ведуться цілодобово. Після дослідження місцевості навколо приватного заводу волонтерам вдається відшукати шматочок одягу від сорочки Оді. Це підштовхує шерифа Хоппера на думку, що школяр міг пробратися на урядові землі, тому просить керівництво показати записи з камер спостережень.

Старший брат Вілла, Джонатан, вирішує самостійно досліджувати ліс. Почувши крики, він пішов на голос і вийшов на територію особняка місцевих багатіїв, де зібралися на вечірку кілька однокласників. Хлопчина робить таємно кілька знімків хлопців і залишає приватні володіння. Наступного ранку одна з гостей вечірки, Барбара, не приходить до школи. Все має вигляд так, як ніби школярка втекла, але приятелька Ненсі відчуває біду.




PREMIUM

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ

Халепа!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.

Зворотній зв'язок:

friendsinua@gmail.com